top of page
DSC_00412

Accountantskantoor

De Kezel, Van den Broucke

Accountantskantoor De Kezel, Van den Broucke BV is een full-service kantoor dat gevestigd is in Destelbergen en al 5 jaar sterk inzet op digitalisering. Ons kantoor bestaat uit 4 gecertificeerde fiscaal accountants, 1 kandidaat accountant en 2 dossierbeheerders. Het kantoor is reeds 28 jaar actief en is gespecialiseerd in de boekhoudkundige en fiscale begeleiding van eenmanszaken en vennootschappen.

 

Onze jarenlange ervaring, het persoonlijk contact met de cliënten en de voortdurende permanente vorming zijn onze belangrijkste troeven. Deze zorgen ervoor dat alle dossiers heel strikt worden opgevolgd en deze voortdurend worden getoetst aan de meest recente wetgeving en de meest gunstige optimalisatie-mogelijkheden. Onze persoonlijke aanpak leidt uiteindelijk tot een constructieve samenwerking tussen de accountant en cliënt, die steeds kan rekenen op een actueel en doelgericht totaaladvies.

 

Tot ons cliënteel behoren voornamelijk vennootschappen maar eveneens éénmanszaken, vrije beroepen en verschillende grotere ondernemingen.

 

Goed doel steunen? Klik hier

Nieuws

  • De nieuwe regels voor bedrijfswagens op een rijtje: klik hier

  • Binnenlandse dagvergoeding vanaf 1/9/2022 naar 19,22 euro/dag: klik hier

GET IN TOUCH

We'd love to hear from you

bottom of page